Hond

Voor de trouwe viervoeters

Alle tips en tricks voor je hond vind je hier!

Welkom op de Pettech honden pagina!

Ontdek alles wat je nodig hebt voor de ultieme zorg van je hond op onze Pettech-hondenpagina! Van geavanceerde technologische oplossingen tot handige tips en trends, vind hier een breed scala aan producten en informatie om het welzijn van je trouwe viervoeter te verbeteren. Leer hoe Pettech innovaties het dagelijkse leven van jou en je hond kunnen verbeteren. Verken nu en creëer een leven vol gemak en comfort voor je geliefde viervoeter!

3 tips voor je hond!

Wat moet ik mijn hond voeren?

Het is belangrijk om je hond hoogwaardig hondenvoer te geven dat geschikt is voor zijn leeftijd, grootte en activiteitsniveau. Kies voeding die alle voedingsstoffen bevat die je hond nodig heeft voor een gezond leven.

Hoe vaak moet ik mijn hond uitlaten?

De meeste honden hebben minstens twee keer per dag een stevige wandeling nodig. De duur en frequentie kunnen variëren afhankelijk van het ras, de leeftijd en de gezondheid van je hond. Zorg ervoor dat je hond voldoende beweging krijgt om zowel fysiek als mentaal gezond te blijven.

Hoe kan ik mijn hond het beste verzorgen?

Regelmatig borstelen, nagels knippen en tandenpoetsen zijn essentiële onderdelen van de verzorging van je hond. Daarnaast is het belangrijk om regelmatig naar de dierenarts te gaan voor controles en vaccinaties om de gezondheid van je hond te waarborgen.

Top producten voor je trouwe viervoeter!

Cheerble Wicked Ball PE voor middelgrote/grote honden

1

Verhoog het speelplezier van je hond met de verbeterde Cheerble Wicked Ball PE, de ultieme interactieve metgezel voor je harige vriend. Het is 40% stuitert dan de eerste generatie, 8% lichter en heeft een kussenruimte van 1,5 mm, waardoor het nog boeiender is. Bovendien is het 20% stiller dan de eerste generatie. Dit levendige hondenspeelgoed voor middelgrote/grote hondenrassen heeft coole LED-verlichting en biedt boeiend en eindeloos vermaak voor je hond.

Koop bij SB Supply

Cheerble Wicked Ball SE voor kleine/middelgrote honden

2

Je hond’s speeltijd naar een hoger niveau tillen met de Cheerble Wicked Ball SE, de ultieme interactieve metgezel voor je harige vriend. Deze levendige hondenspeelgoed heeft coole LED-verlichting en biedt boeiend en eindeloos vermaak voor je pup. Met drie interactieve modi om verschillende speelstijlen te passen, is je hond verzekerd van uren plezier.

Koop bij SB Supply

Flexi Rollijn New Classic Tape

3

Het uitlaten van je viervoeter was nog nooit zo prettig als met de rollijnen van Flexi. Eén van die rollijnen is de New Classic Tape L. Door zijn stijlvolle design en ergonomische handgreep ligt de lijn goed in de hand. De lijn rolt altijd soepel op en af maar dankzij het innovatieve remsysteem kan je de lijn ook afstellen op een vaste lengte die je zelf fijn vindt.

Koop bij BOL

JC Pets Blafband Voor Honden

4

Zoek je een Anti Blafband die ongewenst geblaf aanpakt zonder je hond stress of pijn te bezorgen? De JC Pets Blafband Voor Honden doet precies dat met piepjes en trillingen, zonder elektrische schokken. Geniet maximaal van je viervoeter, thuis of onderweg!

Koop bij BOL

Cheerble Wickedbone

5

Zit jouw hond of kat ook vol energie? Loop je de hele dag achter ze aan met een balletje of speeltje? Hoe lief we onze huisdieren ook vinden, we kunnen niet de hele dag met ze blijven spelen. Interactief honden speelgoed is dé oplossing om jouw viervoeter te blijven vermaken, zonder elke minuut op te hoeven staan. De Wickedbone vermaakt jouw huisdier en biedt emotionele steun voor wanneer je even niet thuis bent.

Koop bij BOL
Pettech voor honden

Ontdek onze blogs

Verhoog het Speelplezier van je Hond met de Cheerble Wicked Ball SE: De Ultieme Interactieve Hondenbal

Op zoek naar een manier om het speelplezier van je harige vriend te vergroten? Maak kennis met de Cheerble Wicked Ball SE – de perfecte metgezel voor interactief spel voor kleine en middelgrote honden. Deze hondenbal is niet zomaar een gewoon stuk speelgoed; het is een slim ontworpen en veelzijdige bal die je hond urenlang vermaak biedt, zonder enige inspanning van jouw kant.

Ontdek de Ultieme Interactieve Speelervaring voor je Hond met de Cheerble Wicked Ball PE

Is het tijd om het speelplezier van je trouwe viervoeter naar een hoger niveau te tillen? Maak kennis met de Cheerble Wicked Ball PE – een innovatief stuk hondenspeelgoed dat ontworpen is om je harige vriend urenlang bezig en vermaakt te houden. Met zijn verbeterde ontwerp en geavanceerde functies belooft deze hondenbal een interactieve ervaring die zowel jou als je hond zal bekoren.

De Voordelen van een Drinkfontein voor je Hond of Kat

Heb je ooit gemerkt dat je huisdier niet genoeg water lijkt te drinken? Of misschien wil je gewoon de drinkervaring van je harige vriend verbeteren? Een drinkfontein kan de oplossing zijn waar je naar op zoek bent! In deze blog ontdek je alles over de Auronic drinkfontein en waarom het een essentiële toevoeging kan zijn voor het welzijn van je huisdier.

Waar moet ik opletten bij het kopen van een hondenriem?

Ontdek de ultieme oplossing voor het uitlaten van grote honden met de Flexi New Classic Tape Hondenriem. In dit blogbericht leggen we uit waarom deze lange hondenriem essentieel is voor eigenaren van grote honden die op zoek zijn naar veiligheid, comfort en controle tijdens elke wandeling.

Tractive DOG 4: De Ultieme Gps-Hondenhalsband

Het vinden van de perfecte balans tussen vrijheid voor je viervoeter en gemoedsrust voor jou als eigenaar kan een uitdaging zijn. Met de Tractive DOG 4 wordt die balans echter een stuk eenvoudiger. Deze geavanceerde GPS-hondenhalsband biedt niet alleen real-time locatietracking, maar ook een scala aan functies om de gezondheid en activiteit van je harige metgezel te monitoren.

Ontdek de Magie van de Cheerble Wickedbone voor Je Hond

In een wereld waar technologie steeds meer ons dagelijks leven doordringt, is het geen verrassing dat zelfs onze huisdieren kunnen profiteren van innovatieve ontwikkelingen. Een van de nieuwste toevoegingen aan de wereld van huisdierenspeelgoed is de Cheerble Wickedbone – een interactief en intelligent speelgoed voor honden dat via Bluetooth kan worden bestuurd en USB-oplaadbaar is. Laten we eens dieper ingaan op wat dit speelgoed te bieden heeft en waarom het een geweldige toevoeging kan zijn voor jouw harige metgezel.