Vis

Voor de vlugge zwemmers

Alle tips en tricks voor je vis vind je hier!

Welkom op de Pettech vissen pagina!

Ontdek een oceaan aan tips en trucs om de zorg voor je vis te optimaliseren, allemaal hier op onze Pettech-vispagina! Leer hoe je het welzijn van je vissen kunt bevorderen, van het handhaven van een gezond aquariummilieu tot het kiezen van de juiste voeding en het voorkomen van veelvoorkomende gezondheidsproblemen. Ontdek slimme technologieën voor visverzorging, handige productaanbevelingen en nuttige inzichten om jou en je onderwater vrienden te helpen floreren. Met onze deskundige gidsen en adviezen ben je goed uitgerust om het beste te bieden voor je geliefde zwemmende vrienden.

3 tips voor je vis!

Hoe kan ik de waterkwaliteit van mijn aquarium behouden?

Naast regelmatig onderhoud, zoals het verwijderen van vuil en het vervangen van water, kun je ook een filter gebruiken om de waterkwaliteit te verbeteren. Test regelmatig het water op pH, ammonia, nitriet en nitraat niveaus en pas indien nodig aan.

Hoe kan ik mijn aquarium decoreren voor mijn vissen?

Overweeg om levende planten toe te voegen aan je aquarium, naast rotsen, hout en andere decoratieve elementen. Zorg ervoor dat de decoraties geen scherpe randen hebben die de vissen kunnen verwonden, en creëer verschillende schuilplaatsen en niveaus voor je vissen om te verkennen.

Hoe kan ik stress bij mijn vissen verminderen?

Houd de omgeving van het aquarium rustig en vermijd plotselinge veranderingen in licht, geluid of temperatuur. Zorg ervoor dat het aquarium goed is afgedekt om schokken van buitenaf te minimaliseren en zet het op een locatie weg van drukke gebieden in huis.

Top producten voor de visliefhebber!

Juwel Primo Aquarium

1

Juwel Aquarium Primo 60 is een aquarium dat uitgevoerd is met een sterk Bioflow ONE filter. Dit binnenfilter bevindt zich in het aquarium waardoor het water in het aquarium blijft, wat lekkages kan voorkomen. De Bioflow ONE filter heeft een geruisloze krachtige Eccoflow circulatiepomp. De temperatuur in de Juwel Primo 60 wordt geregeld door een regelbare verwarming van 50 Watt, die optimaal geinstalleerd is in de waterdoorstroming van het Bioflow ONE filter. Door het gebruik van hoogwaardige zilvercontacten en slagvast Borosilicaatglas voldoet hij aan grote verwachtingen.

Koop bij BOL

EERSTEKEUZE Voerboot

2

Deze Eerstekeuze voerboot is een betrouwbaar en stabiel varende voerboot, met een laad capaciteit van ruim 3kg. De voerboot is gemaakt van zeer stevig en slagvast ABS materiaal en heeft een zeer stabiele ligging op het water. Zelfs bij wind, en veeleisende wateren. De voerboot beschikt over 2 laadbakken waardoor u meerdere onderlijnen tegelijkertijd uit kunt varen.

Koop bij BOL

SuperFish AquaFlow aquariumfilter

3

Perfecte filters voor kleine tropische en koudwater aquaria met Easy Clean systeem voor eenvoudig reinigen.
De Dual Action cassette van 100% open structuur filterschuim en actieve kool zorgt voor optimale filtering en schoon helder water.

Koop bij BOL

Darwin Vijvervoer Korrels 15 l

4

Volledig diervoeder voor alle soorten vijvervissen.

Koop bij BOL