Samenwerken

Heb je een merk of product voor dieren dat je graag wilt promoten? Dan ben je bij Pettech aan het juiste adres! We kunnen samenwerken om een blogpost en social media berichten te maken die jouw product in de schijnwerpers zetten. Wil je liever alleen je product op de Pettech website? Ook dat is mogelijk! Laten we samenwerken om jouw merk of product te laten schitteren in de wereld van huisdierverzorging.

Ons bereik hand in hand met jouw product/dienst!

Bij Pettech maken we het eenvoudig om jouw merk of product voor dieren onder de aandacht te brengen. Het proces is simpel: vertel ons over jouw product en wat je wilt bereiken, en wij zorgen voor de rest. Of je nu een blogpost, social media bericht of alleen een vermelding op onze website wilt, wij staan voor je klaar. Samen kunnen we jouw merk laten groeien en jouw product laten stralen in de wereld van Pettech.

Voordelen van samenwerken met Pettech

Wat voor samenwerkingen zijn mogelijk?

Bij Pettech streven we naar diverse vormen van samenwerking om innovatieve oplossingen te ontwikkelen die het leven van huisdieren en hun eigenaren verbeteren. We staan open voor samenwerkingen met merken en bedrijven die producten of diensten aanbieden die aansluiten bij onze missie. Dit kan variëren van het plaatsen van een product op onze website tot het creëren van blogposts en social media campagnes om jouw merk te promoten. We zijn flexibel en staan open voor verschillende soorten partnerschappen om zo onze gemeenschappelijke doelen te bereiken. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en te ontdekken hoe we samen kunnen werken aan een betere toekomst voor huisdieren.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor samenwerking met Pettech kunnen variëren, afhankelijk van de specifieke behoeften en wensen van de partner. De prijs wordt bepaald op basis van verschillende factoren, zoals de aard van de samenwerking, de omvang van het project en de gewenste resultaten. Om een nauwkeurige prijsopgave te kunnen geven, raden we aan om contact met ons op te nemen en je wensen en vereisten te bespreken. Op die manier kunnen we een op maat gemaakte offerte maken die past bij jouw budget en doelstellingen. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie over de kosten en de mogelijkheden voor samenwerking. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Hoelang duurt het voordat ik antwoord krijg op mijn aanvraag?

We streven ernaar om alle aanvragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Normaal gesproken kun je binnen 2 tot 3 werkdagen een reactie van ons verwachten. We doen ons best om elke aanvraag zorgvuldig te beoordelen en zo snel mogelijk te reageren, zodat we jouw wensen en behoeften effectief kunnen bespreken en een passende oplossing kunnen bieden. Bedankt voor je geduld en we kijken ernaar uit om met je samen te werken!