Kat

Voor de snelle viervoeters

Alle tips en tricks voor je kat vind je hier!

Welkom op de Pettech katten pagina!

Ontdek een schat aan tips en trucs om de zorg voor je kat te optimaliseren, allemaal hier op onze Pettech-kattenpagina! Leer hoe je het gedrag van je kat kunt verbeteren, effectieve trainingsmethoden kunt toepassen en gezonde routines kunt ontwikkelen voor een gelukkige en gezonde levensstijl. Ontdek slimme hacks voor kattenverzorging, handige productaanbevelingen en nuttige inzichten om jou en je pluizige vriend te helpen gedijen. Met onze deskundige gidsen en adviezen ben je goed uitgerust om het beste te bieden voor je geliefde katachtige metgezel.

3 tips voor je kat!

Wat is belangrijk bij het voeden van mijn kat?

Het is essentieel om je kat een uitgebalanceerd dieet te geven. Zorg ervoor dat je hoogwaardig kattenvoer kiest dat specifiek is samengesteld voor haar leeftijd, gewicht en gezondheidstoestand. Katten hebben unieke voedingsbehoeften, dus kies voeding die daarop is afgestemd.

Hoe vaak moet ik de kattenbak van mijn kat schoonmaken?

Het is belangrijk om de kattenbak van je kat regelmatig schoon te maken. Dagelijks schoonmaken en het toevoegen van vers strooisel helpen om ongewenste geurtjes te verminderen en je kat gelukkig en gezond te houden. Katten vermijden een vuile kattenbak vaak, dus houd deze schoon.

Waarom is speeltijd belangrijk voor mijn kat?

Speeltijd en mentale stimulatie zijn cruciaal voor de gezondheid en het welzijn van je kat. Zorg voor interactieve speeltijd met speelgoed zoals hengels of muizen om je kat te laten bewegen en jagen. Daarnaast kun je puzzelspeelgoed gebruiken om de mentale vaardigheden van je kat te stimuleren. Het houden van een actieve en betrokken kat kan verveling voorkomen en haar welzijn bevorderen.

Top producten voor je kat!

Litter-Robot 4

1

Maak kennis met Litter-Robot 4, de volgende evolutie van de best beoordeelde, automatische, zelfreinigende kattenbak voor katten met Wi-Fi.

Koop bij BOL

Litter-Robot 3

2

De Litter-Robot 3 Connect is een geavanceerde automatische zelfreinigende kattenbak ontworpen voor katten die 2 kilo en meer wegen. Het gepatenteerde zeefproces scheidt afval van zwerfvuil en zorgt voor een probleemloze reiniging. Met WiFi-connectiviteit en een gebruiksvriendelijke app kun je het apparaat op afstand bewaken en bedienen. Het slanke grijze ontwerp voegt een vleugje verfijning toe aan elke ruimte.

Koop bij SB Supply

Pettadore Nutri View 2

3

De Nutri View van Pettadore is dé geavanceerde voerbak voor zowel katten als honden. Deze slimme voerautomaat wordt gekenmerkt door een handige app en een ruim droogvoer-reservoir van 3.7 liter. Met de bijbehorende app kun je moeiteloos een wekelijks voedingsschema instellen en via de ingebouwde camera live meekijken hoe je geliefde huisdieren genieten van hun maaltijden.

Koop bij BOL

PRIORPRET kattenboom

4

Ontworpen voor huizen, geliefd bij katten! Voorkom schade aan meubels met de PRIORPRET kattenboom, die meerdere krabgebieden biedt en een variatie aan materialen heeft. Het stimuleert alle zintuigen van je kat en houdt ze bezig met klimmen, verbergen en slapen. De boom brengt het buitenleven naar binnen, voldoet aan natuurlijke instincten en biedt een veilige, duurzame constructie van niet-giftige materialen. Eenvoudig in elkaar te zetten zonder gereedschap binnen een kwartier. Met een strak, modern ontwerp dat je interieur stijlvol houdt!

Koop bij BOL
Pettech voor katten

Ontdek onze blogs

Blog: Wat is huisdiertechnologie? Van automatische voederbakken tot zelfreinigende kattenbakken!

Kattenbak Robot 4 zelfreinigend.
De Litter-Robot 4 is een van de meest geavanceerde automatische kattenbakken op de markt. Het apparaat is uitgerust met een zelfreinigend mechanisme dat de kattenbakvulling zeven minuten na gebruik automatisch verwijdert.

De beste automatische kattenbak van 2024

In de wereld van vandaag, waar technologie doordringt in bijna elk aspect van ons leven, is het geen verrassing dat ook huisdieren profiteren van de technologische vooruitgang. Van slimme voederapparaten tot fitnesstrackers voor huisdieren, er zijn allerlei innovaties die het leven van onze harige vrienden kunnen verbeteren.

De Voordelen van een Drinkfontein voor je Hond of Kat

Heb je ooit gemerkt dat je huisdier niet genoeg water lijkt te drinken? Of misschien wil je gewoon de drinkervaring van je harige vriend verbeteren? Een drinkfontein kan de oplossing zijn waar je naar op zoek bent! In deze blog ontdek je alles over de Auronic drinkfontein en waarom het een essentiële toevoeging kan zijn voor het welzijn van je huisdier.

Het Ultieme kattenspeelgoed: De Pettadore Play Red Dot

Ontdek de innovatieve gadget die de natuurlijke jachtinstincten van katten stimuleert en een bron van plezier en gezonde activiteit biedt voor zowel huisdieren als hun eigenaren. Met zijn eenvoudige ontwerp en verbluffende effectiviteit is de Pettadore Play Red Dot een must-have voor elke kattenliefhebber die zijn harige vrienden wil verwennen en tegelijkertijd hun fysieke en mentale welzijn wil bevorderen.